Fakültemiz 1. Sınıf Öğrencileri İçin Uyum Programı Düzenlendi (22.09.2014)

 

Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sınıf Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği ve Fen Bilgisi Öğretmenliği 1. Sınıf öğrencileri uyum programında bir araya geldi. Uyum programı, Dekan yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Cinoğlu’nun selamlama konuşmasıyla başladı.

 

Programda; Bilgi-İşlem Daire Başkanlığı, kampüste e-mail, bilgisayar labaratuvarları, wi-fi kullanımı; Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, sosyal, kültürel imkanlar, öğrenci kulüpleri ve destekler; Kütüphane Daire Başkanlığı, kitap ödünç alma, kütüphane imkanları; Dış İlişkiler Koordinatörlüğü, Erasmus+, Mevlana ve Farabi gibi öğrenci değişim programları; Güvenlik Şube Müdürlüğü de kampüste ve şehirde güvenlik konularında sunum yaptılar.

 

İlgili anabilim dallarının tanıtımı, sınav ve disiplin yönetmeliği hakkında verilen bilgilerin ardından uyum program tanışma kokteyli ile sona erdi. Programa katılan öğrenciler, Kilis şehrine ve Kilis 7 Aralık Üniversitesi’ne geldikleri için mutlu olduklarını ve uyum programı sayesinde üniversite hayatına alışmalarının kolaylaşacağını ifade ettiler.

 

                                                                                                    

                                                                       Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024