Mezuniyet töreni (22.05.2017)

16 Mayıs 2017 tarihinde fakültemizde mezuniyet töreni gerçekleştirilmiştir. Fakültemizin Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı'ndan 62, Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı'ndan 81, Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı'ndan 42, Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı'ndan 65 ve Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı'ndan 65 öğrenci mezun olmuştur. Fakülte birincimiz Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı'ndan çıkmış olup Anabilim bazında dereceye giren öğrencilere başarı belgesi ve çeşitli hediyeler taktim edilmiştir. Mezuniyet törenine çok sayıda veli ve öğrenci katılmıştır.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2017