Yeni: Fakültemiz 1. Sınıf Öğrencileri İçin Uyum Programı Düzenlendi (12.10.2017)

Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi, Üniversitemizi yeni kazanan öğrenciler için uyum programı düzenledi.

Programa konuşmacı olarak Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Ruhat YAŞAR, Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Yakup DOĞAN ve Yrd. Doç. Dr. Ebru KÜLEKÇİ AKYAVUZ katılmışlardır.

Uyum programı, Fakültemizin ve bölümlerimizin tanıtımı ile başlamıştır. Daha sonra bölüm başkanları ve birinci sınıf öğrenci danışmanları yeni öğrencilere tanıtılmıştır. Öğrencilere, eğitim öğretim hayatında karşılaşabileceği sorunlar ve bu sorunlara çözüm üretmek adına izleyebileceği adımlar anlatılmıştır. Programda; öğrenci  disiplin yönetmeliği, sosyal, kültürel imkanlar, öğrenci kulüpleri ve toplulukları, kütüphane imkanları, Erasmus+, Mevlana ve Farabi gibi öğrenci değişim programları ve güvenlik konularında bilgi verilmiştir.