Yeni: Söyleşi "Dr. Mehmet Akif Karaman ile Kariye Dair" (11.05.2018)

Söyleşi: Dr. Mehmet Akif Karaman ile Kariye Dair

Fakültemizde Kariyer Söyleşisi Düzenlendi.

Fakültemizde “Dr. Mehmet Akif Karaman ile Kariye Dair” isimli bir söyleşi gerçekleştirildi. Sunuculuğunu Arş. Gör. Meliha Atasoy’un yaptığı programa, Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı öğretim elemanlarından Arş. Gör. Dr. Mehmet Akif Karaman konuşmacı olarak katıldı.

Stres ile başa çıkma yolları, mezuniyet sonrası planlamalar, akademik kariyerin basamakları, öğretmenlik mülakatları gibi konuların işlendiği söyleşiye fakültemiz 4. sınıf öğrencileri yoğun bir ilgiyle katılım gösterdi. Program sonunda, katılımcı Arş. Gör. Dr. Mehmet Akif Karaman ve Arş. Gör. Meliha Atasoy’a teşekkür çiçeği takdim edildi.

Söyleşinin videosuna ulaşmak için tıklayınız.