VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Fakültemiz Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 2. Sınıf öğrencilerimizden Orhan KESER geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetmiştir. Ailesinin fakültemize ziyareti sırasında ailesi, sınıf arkadaşları ve öğretim elemanlarımızın katılımıyla çiçekler ve fotoğrafı kendi sırasına konularak öğrencimiz anılmıştır. Sayın Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Nazım ŞEKEROĞLU’nun katılımıyla da Orhan KESER adına “ONUR BELGESİ” ailesine teslim edilmiştir.

Üniversitemiz ve fakültemiz adına öğrencimize rahmet, ailesine de başsağlığı diliyoruz.

Son Güncelleme: 2017-03-01 11:09:19