EĞİTİMCİLER, EĞİTİM FAKÜLTESİNDE BULUŞTU (02.05.2012)

25 Nisan 2012 Çarşamba günü ikincisi düzenlenen ve (Kilis Eğitim Gönüllüleri Derneği) KEG-DER’nin 7 Aralık Üniveristesi Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirdiği EĞİTİMCİLER BULUŞUYOR “DENEYİM PAYLAŞIMI 2” programı kamu ve özel sektörde görev yapan eğitimcileri, öğretmen adayı olan öğrencilerle buluşturdu.Geçen yıl yapılan ve kamuda çalışan eğitimcileri ele alan program, bu yıl konu alanını daha da genişletip eğitimcilerin özel sektör tecrübelerini de paylaşıma sundu.KEG-DER yönetiminden Ali KALLİ ve Mahmut SELÇUK’un koordinasyonunda düzenlenen bu organizasyon, seçkin katılımcılarıyla da göz doldurdu. Yine alanında deneyimli  katılımcılar ve ilgili bir dinleyici kitlesiyle gerşekleşen bu vizyoner programın katılımcıları şöyle sıralanıyor.

Katılımcılar :

Cuma ÖZDEMİR : İl Milli Eğitim Şube Müd. (Moderatör)

Enver YARIMDAĞ : Eğitim Denetmeni (Konuşmacı)

Şükrü BALKAN : M.Z. Fen Lisesi Müdürü (Konuşmacı)

Abdulkerim KARAKUŞ : Final Dersanesi Kurucusu (Konuşmacı)

Mahmut SELÇUK : Refik Halit Kertmen İ.O. Müdür Yard. (Konuşmacı)

Ali GENÇ : Edebiyat Öğretmeni (Konuşmacı)

Ali KALLİ : M.Z. Fen Lisesi Müdür Yard. (Sunucu )

Mehmet TAŞDEMİR : Özel Mehmet Döğme İ.O Müdür Yard. (Konuşmacı)

Konuşmacıların yaptıkları paylaşımların ardından soru cevap şeklinde öğrencilerin aktif katılımıyla süren program yoğun ilgi ve teveccühleriyle karşılandı. 7 Aralık Üniversitesi  Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman TÜRER’in kapanış konuşmasıyla son buldu. Gelecek yıl 3. programın da sözünü alan fakülte yönetimi, emeği geçen tüm katılımcı ve KEG-DER yönetimi üyelerine teşekkür etti.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024