Yeni: Gezi Etkinliği (07.05.2024)

28 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Programı öğrencilerinin de katılımlarıyla teknik gezi düzenlendi. Derslerdeki teorik bilgilerin uygulamaya dönüştürülmesi için önemli olan bu teknik geziye fakültemiz öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk İNCİLİ katıldı. Teknik gezi Kilis – Gaziantep – Malatya – Elazığ – Tunceli – Erzincan – Gümüşhane – Trabzon – Rize – Artvin – Erzurum – Bingöl – Diyarbakır – Şanlıurfa güzergâhında gerçekleştirildi. Öğrenciler bu teknik gezide karst jeomorfolojisi, volkan jeomorfolojisi, kütle hareketleri, göl oluşumları, baraj yapım teknikleri, eğim kırıklıkları ve faylar, yerleşme, turizm ve kent coğrafyası konularında incelemelerde bulunmuşlardır.