MUALLİM RIFAT EĞİTİM FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği, Sosyal Bilgiler Öğretmenliği ve Sınıf Öğretmenliği Programları için 28-30/05/2014 Çarşamba ve Cuma günlerinde mezuniyet töreni düzenlendi. Mezuniyet töreni İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak bilgisi öğretmenliği için 28/05/2014 Çarşamba günü saat 16.00’ da Üniversitemiz konferans salonunda, Okul Öncesi Öğretmenliği için 30/05/2014 Cuma günü saat 10.30’da ve Türkçe Öğretmenliği için saat 13.30’da Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda yapıldı. Sınıf Öğretmenliği ile Sosyal Bilgiler Öğretmenliği için ise 30/05/2014 Cuma günü saat 13.30’da Üniversitemizin kapalı spor salonunda yapıldı. Tüm öğrencilerimiz mezuniyet coşkusunu doyasıya yaşadılar. Törene öğrenci aileleri, öğretim elemanları, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Bilal ACEMİOĞLU, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman TÜRER ve Prof. Dr. İsmet HASENEKOĞLU katıldılar. Törende öğrenciler adına bölüm birincileri konuşma yaparken yönetim adına Fakülte Dekanı Prof. Dr. Bilal ACEMİOĞLU konuşma yaptı. Fakülte Dekanı konuşmasında öğrenci velilerine ve öğretim elemanlarına ayrı ayrı teşekkürlerini bildirerek öğrencilere de bundan sonraki yaşamlarında başarılı olmaları temennisinde bulundu. Ayrıca Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Türer de öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileyerek hayırlı iş, hayırlı aş ve hayırlı eş temennisinde bulundu. Daha sonra, öğrencilerin öğrenim hayatları boyunca yaşadıkları anları yansıtan slayt gösterileri yapıldı ve ardından öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Ayrıca, dereceye giren öğrencilere ise hediyeler verildi. Daha sonra da tören bahçede kep atma ve fotoğraf çekimleriyle sona erdi.