Yeni: Fakültemizde “Kadına Yönelik Şiddet” Konulu Konferans Düzenlendi (19.10.2017)

Fakültemizde “Kadına Yönelik Şiddet” başlıklı bir konferans gerçekleştirildi. Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programda, Rektör Yardımcısı ve Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Ruhat Yaşar, şiddet kavramı hakkında ve özellikle kadınlara yönelik şiddet üzerine bir konferans verdi. Prof. Dr. M. Ruhat Yaşar, konuşmasında, Türkiye’de ve dünyada kadına yönelik şiddetin varlığı ve bunun önlenebilirliğine değindi. Programa çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.