Yeni: Türkçe Öğretmenliği öğrencileri Kilis Çocuk Esirgeme Kurumunu ziyaret etti (26.12.2019)

Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi, Türkçe Öğretmenliği birinci sınıf öğrencileri, hafta sonu Kilis Çocuk Esirgeme Kurumu’ndaki çocuklarla bir araya geldi. Türk Dili I dersi kapsamında Arş. Gör. Bekir Sıttık Kılıç refakatinde tanışma ile başlayan etkinlik, kitap ve şiirler okuma, oyun oynama gibi etkinliklerle devam etti. Kurum müdürü Sayın Zafer Kuşooğulları kurum ve işleyişi hakkında bilgiler verip kısa bir tanıtım yaptı,  öğretmen adaylarına önemli tavsiyelerde bulundu. Hocamızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.