Yeni: Önemli Duyuru!!! Öğretmenlik Uygulaması Öğrencilerinin Dikkatine(25.03.2020)

Öğretmenlik Uygulaması Dersine İlişkin Önemli Duyuru!!!
Ülke genelindeki bütün okulların 16 Mart Pazartesi’den itibaren 30 Mart Pazartesi’ne kadar 2 hafta süreyle tatil edilmesinden dolayı Uygulama Öğrencisi Değerlendirme Sistemi’nde öğrenci mağduriyetlerinin yaşanmaması için uygulama öğrencilerimizin tatil edilen haftalar için sistemde (16-30 Mart tarihleri arasında) uygulamanın “yapılmadığını” belirtmeleri gerekmektedir.
Okullar açıldıktan sonra Öğretmenlik Uygulaması dersi, uygulama öğretmeni ve uygulama öğretim elemanı tarafından uygulama öğretmeninin ders saati ve programı göz önünde bulundurularak yapılamayan ders/derslerin telafisi sonraki haftalarda öğrencinin uygulamaya katılmaları (çalışma haftası oluşturulurken aynı hafta içinde öğrenci iki gün/üç gün) sağlanarak gerçekleştirilir.
 Konu ile ilgili olarak değişen/gelişen durumlara bağlı olarak bilgilendirmede bulunulacaktır.

MREF Dekanlık