Yeni: Önemli Duyuru!!! Öğrencilerin Dikkatine (26.03.2020)

YÖK Genel Kurulunun bugün açıklanan kararları doğrultusunda bu sene Bahar dönemi eğitim öğretim süreci sadece uzaktan eğitim, açık öğretim ve dijital öğretim imkanları ile sürdürülecektir. Bu durumda bahar döneminde yüzyüze eğitim yapılmayacaktır.

Sevgili öğrencilerimiz, lütfen hem danışmanlarınızla hem de ders sorumlusu öğretim elemanları ile irtibat halinde olunuz. Duyuruları üniversite, fakülte, otomasyon ve ders sayfalarından ve fakülte sosyal medya hesaplarımızdan sıklıkla takip ediniz.

MREF Dekanlık