Yeni: Öğretmen Adaylarımıza Öneriler (02.04.2020)

Sevgili öğretmen adayları,

Evimizde geçirdiğimiz bu günleri mesleki ve kişisel anlamda da kendimizi geliştirerek değerlendirmemiz hepimize oldukça iyi gelecektir. Bu sebeple aşağıda sizler için M.E.B. tarafından önerilen film afişleri ve kitap kapakları yer almaktadır. Filmleri izleyip, kitapları okudukça lütfen fakültemiz sosyal medya hesaplarından DM yoluyla fotoğraflarınızı bizimle paylaşın. İlerleyen günlerde sizleri etiketleyip paylaşabiliriz.

Tedbirlere uyup, daha sağlıklı günlerde tekrar bir arada olmak dileğiyle kendinize iyi bakın ve lütfen #EvdeKalın.

(Fakülte resmi Instagram hesabı: @kilis_mref )

MREF Dekanlık

Film ve Kitap Önerileri