Yeni: e-konferans "Öğretmen Yetiştirmede Yeni Yaklaşımlar"

Sevgili öğretmen adaylarımız ve kıymetli öğretmenlerimiz,

Sizleri 25.11.2020 Çarşamba günü saat 14:00'da T.C. MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Doç. Dr. Sayın Adnan BOYACI ile Kilis 7 Aralık Üniversitesi Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih BEKTAŞ moderatörlüğünde Kilis 7 Aralık Üniversitesi Youtube kanalı (zoom ve @kilis_mref instagram hesaplarından da yayını takip edebilirsiniz) üzerinden yapılacak Öğretmenler Günü konulu canlı yayına davet ediyoruz.

Sayın Doç. Dr. Adnan BOYACI ile Öğretmen Yetiştirmede Yeni Yaklaşımlar hakkında gerçekleştirilecek söyleşi programını kaçırmamanızı önerir sizleri yayınımızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.

@adnanboyaci1 @tcmeb @kilis7aralikuniv @kilis_mref @kilis.meb