Yeni: Kilis Valisi Recep Soytürk Fakültemiz Öğrencileriyle Buluştu (10.11.2021)

Muallim Rıfat Eğitim Fakültesinde öğrencilerle bir araya gelen Vali Soytürk’e Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Ruhat Yaşar, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Ebru Külekçi Akyavuz, Dr. Öğr. Üyesi Alper Yetkiner eşlik ettiler. Şehir hayatı, üniversite ortamı, yurt olanakları gibi konuları içeren görüşmede Soytürk, çalışma hayatı boyunca edindiği tecrübelerden bahsederek öğrencilerin Kilis hakkındaki görüş ve önerilerini dinledi. Vali Soytürk, yapılması planlanan projeler ve şehrin sanatsallaştırılması bağlamında atılan adımlardan bahsetti. Gerçekleştirilecek çalışmalarla öğrencilerin beklentilerinin karşılanabileceğini vurguladı. Öğrencilerle tek tek ilgilenen Vali Soytürk; onların görüş, öneri ve isteklerini dikkatle dinledi.